Toro cirkelmaaier

TORO Count on it.

TORO is een wereldwijde leverancier van tuinmachines en professionele machine voor het onderhoud van openbaar groen en sport- en golfterreinen. Hofstede Timmerman is al vele jaren professioneel TORO dealer, wij leveren zowel particuliere als professionele machines van TORO.

TORO

Particuliere tuinmachines van TORO

Toro heeft kwalitatief hoogwaardige gazonmaaiers in maaibreedtes tot wel 76 cm. De maaidekken zijn gemaakt van een staal of aluminium. Door een uitgebreide lijn aan modellen Toro gazonmaaier bieden we maaiers met opvang, recycling, zijuitworp of achterlosser. In de aandrijving is er keuze uit versnellingen, vaste snelheid of het Toro AutoMatic Drive System. Naast de standaard gazonmaaier heeft Toro ook de Timemaster en Turfmaster, dit zijn extra brede gazonmaaiers met een maaibreedte van 76 cm. Voor het maaien van schuine hellingen heeft Toro de Hoverpro.

Toro beschikt over een uitgebreid scala aan zero-turn zitmaaiers voor de particulier. Dit zijn zitmaaiers met joystick besturing. De zero-turn kan om zijn as draaien en is enorm wendbaar. Er is keuze uit veel verschillende maaibreedtes.

Gazonmaaiers

Toro gazonmaaier
zero-turn maaiers

Zitmaaiers

Timecutter

Professionele machines van Toro.

Voor de professionele gebruiker heeft Toro een breed scala aan machines. Natuurlijk zijn dit de bekende maaimachines voor openbaar groen, sport terreinen en golfbanen. Maar Toro levert ook verschillende modellen transport voertuigen, compacte multifunctionele laders en stobbenfrezen.

Voor de professionele gebruiker heeft Toro een breed assortiment aan maaimachines, om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Een ruime keuze aan cirkelmaaier in verschillende maaibreedtes. Cirkelmaaiers zijn leverbaar als compacte zero-turn (0 graden draaicirkel), frontmaaier en voor de grotere ruimten maaimachines met grote maaibreedtes. Voor bepaalde omstandigheden behoord een klepelmaaier ook tot de mogelijkheden. Maaien op sportvelden, maar ook in het openbaar groen kan met een kooimaaier van Toro. De kooimaaier geeft een mooi maaibeeld en er kunnen strakke banen gemaaid worden.

Vervoeren personen en materiaal op en golfbaan, in een park of op een camping kan eenvoudig met één van de transportvoertuigen van Toro. Dit kan een stille volledig elektrisch aangedreven model zijn of met een transporter met een verbrandingsmotor. Deze hulp brengt u met uw gereedschap makkelijk en snel op de werkplek.

De Toro Dingo is een professionele lader. Hiermee kan worden gegraven, slopen in gebouwen en nog vele toepassingen. De Toro Dingo is een handige en krachtige alleskunner voor een hovenier. Bij sloopwerkzaamheden binnen in een gebouw bied de elektrisch aangedreven Dingo uitkomst.

Een hovenier of boomverzorger kan de boomstobben weg frezen met 1 van de Toro stronkenfrezen.

Bekijk hieronder de professionele Toro producten.

Professionele cirkelmaaiers

Toro GROUNDSMASTER 3200 3300

Klepelmaaiers

Toro klepelmaaier
Professioneel

Gazonmaaiers en zero-turn

Zero-turn
Workman

Transporter

workman
Compact loaders

Dingo

Dingo
Boomverzorging

Stronkenfrezen

stobbenfrees