STIHL

STIHL

Al vele jaren is Hofstede Timmerman officieel dealer van STIHL tuinmachines. STIHL produceert en ontwikkeld veel verschillende tuinmachines, zoals kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers en gazonmaaiers. Hierbij worden er machines geproduceerd voor de professionals en de particuliere gebruiker. STIHL kenmerkt zich door het produceren van kwaliteitsmachines en een uitstekende service.

STIHL

Tuinmachines van STIHL

STIHL levert vele tuinmachines voor de particulier en de professionele gebruiker. Door de jarenlange ervaring heeft STIHL de perfecte kettingzaag voor elke klus. Voor het maaien van moeilijk bereikbare plaatsten zijn er diverse bosmaaiers, kantenmaaier en trimmers leverbaar. Voor het gazon en de grotere oppervlaktes gras kunt u kiezen voor een STIHL gazonmaaier, zitmaaier of robotmaaier. Voor het snoeien van heggen en struiken heeft STIHL een ruim assortiment heggenscharen. Wanneer er in het najaar het blad valt, kunt u met de bladblazer en zuigers van STIHL uw tuin weer vrij maken van het blad. Voor een milieuvriendelijk en duurzame tuinmachine heeft STIHL diverse lijnen accumachines. Met een product van STIHL kunt u een machine verwachten van een hoge kwaliteit en samen met ons als dealer kunt u vertrouwen op een goede service.

Om zelf de kracht en kwaliteit van STIHL te ervaren, hebben we veel demo machines beschikbaar. Deze kunt u vrijblijvend bij ons testen.

”Ervaar zelf de kracht van STIHL”

Bekijk de website van STIHL