Hansa APZ 331

HANSA

Grafdelfkranen en multifunctionele transport voertuigen

HANSA is een Duitse fabrikant van multifunctionele voertuigen voor bijvoorbeeld gemeenten en overheidsinstellingen. Daarnaast worden er grafdelfkranen in diverse modellen geproduceerd. De producten van Hansa staan bekend als krachtige en kwaliteitsmachines.  Bij het ontwikkelen en produceren van de machine worden er rekening gehouden met de wensen van de klant.

Hansa APZ 531

Hansa

Hansa APZ 331

Hansa APZ 331

Hansa APZ 131

APZ 131

Hansa APZ 1003

Hansa APZ 1003

Aanbouw werktuigen

Hansa APZ 1003
Hofstede Timmerman zorgt voor uw Hansa machine

Service Hansa

Hofstede Timmerman is al vele jaren verdeler van Hansa grafdelfkranen en voertuigen. Onze ervaren en geschoolde monteurs kennen uw Hansa machine. Wij voeren de service beurten, reparaties en keuringen volledig in eigen beheer uit, waardoor wij snelle service kunnen waarborgen.

Voor kleine service intervallen en reparaties kunnen wij met onze compleet uitgeruste service auto, dit ter plaatste bij u op locatie uitvoeren. Bij complexere ingrepen aan uw voertuig of grafdelfkraan kunnen we dit in onze werkplaats uitvoeren.

Transport van Hansa grafdelfkranen en voertuigen kunnen wij verzorgen met onze eigen vrachtauto. Hierdoor kunnen we snel handelen in geval van een storing.

Wij begrijpen dat uw grafdelfkraan geen lange tijd stil kan staan. We doen er dan ook alles aan om de service beurten en reparaties in korte mogelijke tijd uit te voeren. Mocht het toch nodig zijn, hebben we een APZ 531 en APZ 131 als reserve kraan beschikbaar.

Voor meer informatie of een demo helpen wij u graag verder

Bent u geïnteresseerd in onze HANSA machines?

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.