Welke elektrisch bedrijfsvoertuig past bij u?
Modellen

Addax Motors levert meerdere modellen voertuigen. Dit zijn de MT10/15 en de MT15n. Alle elektrische voertuigen van Addax zijn uitgerust met een Lithium batterij. Met dit accupakket kan een actieradius van 120km gehaald worden (model MT15n). De voertuigen zijn compact en wendbaar. Snel verplaatsen op de openbare weg, geen probleem met een maximale rijsnelheid van 70km/u. De voertuigen voldoen aan de N1 of L7e homologatie. De Addax voertuigen zijn voorzien van een ruime cabine, met voldoende ruimte voor 2 personen. Het opladen van de voertuigen kan eenvoudig met de inbouwde lader met 230v 16a stekker.

Sterk chassis voor comfort en veiligheid

De MT15n heeft een sterk en stabiel frame, dat een KTL behandeling heeft ondergaan dat beschermt tegen roest en corrosie. Het rijcomfort, grip en lage bochtenneiging word verzorgt door de stabiele spiraalveren in combinatie met de schokdempers. De vooras heeft een onafhankelijk vering. De achteras heeft een lastafhankelijke drievoudige vering, wat er voor zorgt dat er met zware lading comfortabel gereden kan worden. Aan de achteras zijn stevig en trillingsarm de elektromotor en differentieel gemonteerd. Het voertuig is standaard voorzien van all-season banden.

Het remsysteem van het voertuig is een dubbel circuit remsysteem dat verbonden is met de remschijven aan de 4 wielen. Bovendien heeft de Addax een lastafhankelijke remkrachtverdeling, zodat er met belasting ook een optimale remvertraging gecreëerd word.

Ruime comfortabele cabine

De cabine beschikt over een veilig stalen frame. Voor geluidreductie beschikt de cabine over een geluidswerende isolatie. De cabinevloer is antislip en waterbestendig voor een betere reiniging. Het dashbord en overige cabine componenten zijn gemaakt van ABS-kunstof of scheuren te voorkomen. Voor een ruim zicht beschikt de cabine over een panoramische verwarmde voorruit en grote zijruiten in de deuren. De zijruiten heeft een schuifraam met vergrendeling. In de deuren zijn armleuningen geïntegreerd.

Wilt u meer weten over de Addax modellen? Vraag het aan onze specialisten. 

Addax Motors

MT10

elektrisch voertuig Addax
Addax Motors

MT15

Addax MT15
Addax Motors

MT15n

ADDAX
basis kenmerken

Kenmerken MT15n

HomologatieN1
Zitplaatsen2
Snelheid max.70km/h
Autonomieca. 120 km
BatterijLithium LiFePO4
Draaicirkel4,5 meter
Gewicht zonder opbouw886 kg
Laadvermogen1024 kg
RemmenVoor en achter schijfremmen
OphangingVoor en achter schroefveren
Breedte1390mm
Addax Motors