addax motors

Addax Motors

De Addax is een 100% elektrisch bedrijfsvoertuig. En een milieuvriendelijk en geruisloos transport voertuig. Daarnaast ook compact gebouwd en heeft een robuust chassis. Addax levert de  modellen, MT10/15 en de MT15n. Voor de Addax voertuigen zijn verschillende opbouwen leverbaar, zoals kipbak of gesloten laadbak. Hiermee is de Addax een geschikte partner voor gemeenten, steden, groenaannemers, themaparken en industriebedrijven.

Waarom 100% elektrische voertuigen van Addax Motors

 

Addax is een 100% Belgisch product. De voertuigen worden ontwikkeld en geproduceerd in België.

De voertuigen van Addax zijn voorzien van een 4-G monitoring. Hiermee kunnen voertuigen de real-time technische gegevens doorgeven. Dit systeem draagt bij aan een snelle service. Daarnaast word ook de toestand van het voertuig gemonitord.

Elektrisch voertuig met een duurzame accu. Addax maakt gebruik van lithium-ijzerfosfaataccu (LiFePo4). Daardoor kan het voertuig op elk moment van de dag opgeladen worden, zonder dat er gewacht hoeft te worden op een geheel ontladen accu. Hierbij behoud de accu in de loop der jaren zijn vermogen. Tevens is het een veilige accu welke geen warmte ontwikkeld. Op de accu’s geeft Addax 5 jaar garantie, zodat u de komende jaren zorgeloos kunt rijden.

Een elektrisch bedrijfsvoertuig met veel comfort. De voertuigen van Addax zijn uitgerust met een ruime cabine, hierin is voldoende plaats voor 2 personen. Daarnaast heeft de Addax een dubbele ophanging waardoor ook op oneffen terrein comfortabel gereden kan worden. Terwijl de elektrische voertuigen nog steeds enorm wendbaar zijn en een zeer groot laadvermogen hebben.

Milieuvriendelijke en geluidsloze transport oplossing. Met gebruik van voertuigen van Addax heeft u een milieu vriendelijke oplossing. De compacte voertuigen zijn geschikt voor het werk in smalle paden en stegen maar met een hoge rijsnelheid kan het voertuig ook veilig op de openbare weg.

Kenmerken van Addax

Op maat. Opbouw naar behoeften van gebruiker
Groot laadvermogen
Groot laadvolume
4-G monitoring, diagnose op afstand.
Sterk en krachting chassis
Ruime cabine
Snelle onderdelen voorziening
5 jaar garantie op batterij
Lage kostprijs per km

Nuttig in elke sector

Een elektrisch bedrijfsvoertuig van Addax is de ideale oplossing voor gebruik in steden en gemeenten. De voertuigen zijn compact en wendbaar, waardoor eenvoudig op alle locaties inzetbaar zijn. Met een hoge transport snelheid verplaatst men zich snel van A naar B. Met gebruik van elektrische voertuigen worden de schadelijke uitstoten beperkt en is het een milieuvriendelijke manier voor het transport. De elektromotoren vergen minder onderhoud wat ook een bijkomend voordeel is.

De Addax voertuigen kunnen worden ingezet voor het ophalen van afval of gebruikt worden in de plantsoendienst met een een open kiepbak. Zelfs voor onkruidbestrijding kan de Addax ingezet worden, hiervoor zijn diverse heetwater onkruidbestrijders beschikbaar. Kortom is dit een welkome aanvulling van het wagenpark.

Geruisloos je werkt doen, zonder overlast de camping of het park doorrijden. Dit kan met de elektrische voertuigen van Addax. Daarnaast levert het een aanzienlijke brandstof besparing op en word er op een milieuvriendelijke manier gewerkt.

Met de opbouw mogelijkheden kan de Addax op veel manieren ingezet worden. Met een gesloten laadbak in combinatie van schuifdeur is het de nieuwe bedrijfswagen voor de technische dienst. Of met een kiepbak voor het ophalen van afval.

Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Geruisloos je werkt doen, zonder overlast het park doorrijden. Dit kan met de elektrische voertuigen van Addax. Daarnaast levert het een aanzienlijke brandstof besparing op en word er op een milieuvriendelijke manier gewerkt. Met zijn compacte afmetingen is de Addax zeer wendbaar, waardoor er eenvoudig door het park gemanoeuvreerd kan worden.

De vele opbouw mogelijkheden maakt de voertuigen van Addax tot een veelzijdige transport oplossing. Zo kunnen de voertuigen worden uitgevoerd met een koelwagen opbouw, kiepbak, open laadbak of een gesloten laadbak.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Compact, wendbaar, geruisloos en zonder schadelijke uitlaatgassen. Dit zijn kenmerken voor een ideaal transport middel binnen uw bedrijf. Door gebruik te maken van de elektrische voertuigen van Addax kan men deze zowel binnen als buiten gebruiken. Ze heeft het laadvermogen en capaciteit van een normale bedrijfswagen. De smalle breedte maakt het eenvoudig door het bedrijf te manoeuvreren.

Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Wilt u de elektrische voertuigen van Addax zelf ervaren?

Neem contact op voor een demo

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.