Weedcontrol is fabrikant van machines in het gifvrije onkruidbeheer en zelfrijdende kantensnijder.

Hetelucht onkruidbestrijdingsmachines

De machines uit de serie AIR van WeedControl bestrijden onkruid middels heteluchtcirculatie. De AIR serie is zowel op halfverharding als verharding inzetbaar. De effectiviteit is bovendien optimaal door een hoge werksnelheid en een uitstekende inwerking op onkruid en aanwezige kiemen. Er zijn diverse formaten en soorten, ieder met hun eigen toepassingsgebieden. Met de Air serie modellen is de kans op brandgevaar nihil.

Bekijk de brochures voor uitgebreide informatie van de modellen

 

Kantensnijder met borstel

Kantensnijden, losfrezen/borstelen en terugblazen in één werkgang.

Voor het verwijderen van over verharding groeiende grasranden is zwaar handmatig of moeizaam mechanisch werk niet meer nodig. Met de Kantensnijfrees kunnen grasranden in één werkgang snel en strak worden afgesneden en losgefreesd, zonder beschadiging van de verharding. De unieke blaasunit zorgt ervoor dat de zojuist afgesneden overbegroeiing op het plantsoen wordt geblazen.

De Kantensnijfrees is direct naast het voorwiel van de WeedTrac geplaatst waardoor verhardingsranden nauwkeurig en rechtlijnig kunnen worden gevolgd, wat garant staat voor een strak resultaat. De Kantensnijfrees is geheel hydraulisch bedienbaar en heeft een unieke hydraulische diepteregeling, waarmee het zelfs mogelijk is om verhoogde kanten te bewerken.

Door de éénwielige achterwielsturing van de WeedTrac is de combinatie zeer wendbaar en kunnen vrijwel haakse bochten worden genomen terwijl de rechtuit stabiliteit ongeëvenaard is. Het nauwkeurig volgen van de verhardingsranden is hierdoor een eenvoudige klus geworden. Deze lichte en flexibele combinatie is op vrijwel alle plaatsen inzetbaar zonder beschadiging of verzakking van het verhardingsoppervlak.

Bekijk de brochure voor meer informatie

 

Brochures
Hete lucht AIR-Handunit
Hete lucht AIR-Trolly-Pack-L-R
Hete lucht AIR-Trailer-Pack-LR
Hete lucht AIR-Combi-Compact
Hete lucht AIR-Combi-Comfort
Hete lucht AIR-Variator-100
Kantensnijder met onkruidborstel
Heeft u vragen over dit programma?