Viking tuinmachines

Viking beschikt over een uitgebreid assortiment tuinmachines. Zoals gazonmaaiers, tuintractoren, verticuteermachines, en takkenhakselaar. Viking is een onderdeel van de firma Stihl. De machines van Viking worden ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk.

De gazonmaaiers van Viking zijn er voor elke doelgroep. Voor een particulier met een kleine tot een grote tuin, en ook voor de extreme professionele werkzaamheden heeft Viking gazonmaaiers. Ook beschikt Viking over een accu-maaimachines, deze werken op dezelfde accu’s als het Stihl accu-gereedschap.

Viking beschikt ook over een uitgebreide lijn tuintractoren. Deze kunnen uitgevoerd zijn met opvang of als zij-losser. Deze comfortabele en krachtige machines maken het grasmaaien nog plezieriger.

Viking levert ook verticuteermachines. Deze zijn leverbaar in modellen met elektromotor of een benzinemotor. Met het vaste messensysteem halen de machines van Viking het dode gras en mos uit elk gazon.

Tuinhakselaars van Viking zijn in vele modellen leverbaar. De hakselaar zijn er voor het versnipperen van takken en voor het versnipperen van zacht materiaal met diameters tot 75 mm.

Bekijk de product catalogus voor het complete Viking assortiment

 

Zoek uw Viking machine in het online overzicht

Stihl Viking producten

Brochures
Catalogus 2016
Heeft u vragen over dit programma?