Particuliere gazonmaaiers en zitmaaiers

Toro heeft kwalitatief hoogwaardige gazonmaaiers in maaibreedtes van 36 cm tot 76 cm. De maaidekken zijn gemaakt van een staal of aluminium. Door een uitgebreide lijn aan modellen Toro gazonmaaier bieden we maaiers met opvang, recycling, zijuitworp of achterlosser. In de aandrijving is er keuze uit versnellingen, vaste snelheid of het Toro AutoMatic Drive System. Naast de standaard gazonmaaier heeft Toro ook de Timemaster en Turfmaster, dit zijn extra brede gazonmaaiers met een maaibreedte van 76 cm. Voor het maaien van schuine hellingen heeft Toro de Hoverpro.

Toro beschikt over een uitgebreid scala aan zero-turn zitmaaiers voor de particulier. Dit zijn zitmaaiers met joystick besturing. De zero-turn kan om zijn as draaien en is enorm wendbaar. Er is keuze uit maaibreedtes van 81 cm tot 137 cm. Nieuw is de zero-turn zitmaaier met stuurwiel.

Bekijk de brochure voor alle Toro modellen en uitgebreide informatie.

 

 

Professionele maaimachines

Toro levert diverse typen maaimachines voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Voor compacte wendbare machines heeft Toro de zero-turn modellen. In uitvoering met benzine of diesel motor. En maaidekken zijlossend, achterlossend of mulch maaideken in maaibreedtes van 122 cm tot 183 cm.

Als unieke machine in zijn klasse heeft Toro de Groundsmaster 360. Deze machine heeft vierwielbesturing en is hierdoor uiterst wendbaar, daar de machine heel wendbaar is behoeft men minder vaak achteruit te rijden en zelfs boomspiegels uitmaaien in één werkgang. Hiermee wordt de productiviteit gemaximaliseerd en het comfort tijdens het maaien verhoogd.

Toro levert 2 modellen frontmaaiers: de Groundsmaster 3280 en de Groundsmaster 3400. Deze zijn leverbaar in maaibreedtes van 157 cm of 183 cm .

De Groundsmaster 4010 en Groundsmaster 5910 zijn 3 deks maaimachines. Met maaibreedtes van 335 cm en 490 cm. Een luxe comfortabele cabine behoren tot de mogelijkheden.  De machines zijn voorzien van SmartCool-systeem: ventilator met omkeerfunctie. De Toro GM 4000 en 4010 zijn uitgevoerd met Smart Power systeem.

Als nieuwste aanwinst hebben wij de Toro LT-F 300 klepelmaaier welke is voorzien van drie klepel units. Hiermee kan zoveel hoog gras en gazongras gemaaid worden.

Bekijk de brochures van de machines voor uitgebreide informatie

 

 

 

Transport voertuigen

Toro heeft de Workman MD en de MDX uitvoering transporter, deze zijn leverbaar met benzine, diesel of een elektromotor. De Workman HDX is een Havey Duty uitvoering met diesel motor.

Bekijk de brochures van de Workman transporters voor uitgebreide informatie

Brochures
Brochure Triple klepelmaaier LT-F3000
Brochure transporter Workman MD serie
Brochure transporter Workman HDX
Brochure Groundsmaster 5900/5910
Brochure Groundsmaster 4000/4010
Brochure vierwiel bestuurde Groundsmaster 360
Brochure frontmaaier Groundsmaster 3400
Brochure frontmaaier Groundsmaster 3280
Brochure grasmaaiers en zitmaaiers professional
Brochure grasmaaiers en zitmaaiers particulier
Heeft u vragen over dit programma?