Stihl 

Stihl levert producten voor groenonderhoud, bosbouw, infratechniek en tuinonderhoud. Deze kwaliteitsproducten zijn er voor de particulier en de professionals. Stihl is een Duits bedrijf, die producten produceert met hoge kwaliteitseisen. Door constante ontwikkelingen en vernieuwen maken de machines van Stihl u het werk steeds makkelijker.

Zoek uw Stihl machine in het online overzicht

Stihl Viking producten

 

Accumachines

Of u nu een particuliere of professionele gebruiker bent, STIHL biedt voor iedereen de gepaste accumachine. Het STIHL COMPACT AccuSysteem is met vier krachtige machines en twee accu’s de juiste keuze voor elke particulier die in en rond het huis en de tuin willen werken. Bent u een professionele gebruiker die nood heeft aan nog meer kracht? Dan bieden de accumachines van het STIHL PRO AccuSysteem de juiste oplossing. Het STIHL PRO AccuSysteem bevat machines van hoge kwaliteit in verschillende vermogenklassen voor het snoeien van heggen, het maaien van gazons, het trimmen van graskanten, het verwijderen van bladeren, het reinigen van paden en het zagen van hout. Binnen één AccuSysteem kunnen de batterijen door alle machines gebruikt worden.

 

Motorzagen

Sinds meer dan 85 jaar geeft Stihl de toon aan in de ontwikkeling van de motorzagen. Innovatieve techniek, ergonomische vormgeving en voorbeeldige kwaliteit hebben de Stihl motorzagen tot het best verkopende motorzaagmerk gemaakt. Stihl motorzagen zijn er voor de meest uiteenlopende eisen : van de compacte hobbyzaag tot de beresterke profizaag met een vermogensspectrum van 1,2 tot 6,4 kW (1,6 tot 8,7 PK).

 

Motorzeisen, Bosmaaiers en kantenmaaiers

Op terreinen waar een motormaaier niet bij kan, bieden de motorzeisen en bosmaaiers van Stihl uitkomst. Met verschillende vermogensklassen en een groot aantal snijgereedschappen zijn er vele mogelijkheden. Van het maaien van bermen en grasperken tot aan het rooien van dicht struikgewas. Voor het onderhoud in tuinen en plantsoenen heeft Stihl de passende machine. Voor het trimmen van de graskanten of maaien van kleine gazon. Voor een lichte en stille machine kunt u kiezen uit een van de accu-modellen.

 

Heggenscharen en heggensnoeiers

Stihl heggenscharen, heggensnoeiers en hoogsnoeiers zijn echte specialisten overal waar u ze nodig heeft. De krachtige benzine heggenscharen zijn er voor grote oppervlaktes netjes te snoeien of te trimmen. Met de hoogsnoeiers kunt u de hoge en brede heggen eenvoudig snoeien. De elektrische heggenscharen zijn ideaal voor het trimmen dunnere takken en twijgen. Met de accu-heggenscharen en hoogsnoeiers kunt u stil en licht het werk doen.

 

Bladblazers en zuighakselaars

Opruimen van blad en afval wordt een stuk makkelijker gemaakt met de bladblazers van Stihl. Met de benzine, elektrische of accublazer van Stihl blaast u met een krachtige luchtstroom het blad of afval op de gewenste plaats. Voor de grotere percelen en parken of voor de groenvoorzieningen zijn er de krachtige rug-gedragen bladblazers. Hiermee worden grote hoeveelheden blad en afval moeiteloos bij elkaar geblazen. Met de zuighakselaars van Stihl wordt het afval en blad opgezogen en verhakseld.

 

Reinigingsmachines

Met de reinigingsmachines van Stihl kunt u uw werkplek of alles om het huis netjes onderhouden. Dit met een machine uit een uitgebreide lijn koudwater-hogedrukreinigers, alleszuigers en veegmachines. Met de hogedrukreinigers in combinatie met de vele toebehoren kunt u muren, terrassen, machines en auto’s eenvoudig en grondig reinigen. De krachtige alleszuigers van Stihl zuigen in een handomdraai alles schoon. Dankzij de professionele techniek en de omvangrijke uitrusting zijn deze apparaten klaar voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Stof, metaalspaanders, samen geveegd vuil, vloeistoffen – niets weerstaat aan de krachtige zuigkracht van deze apparaten. De nieuwe Stihl veegmachines nemen alle soorten vuil op. Deze machines kunnen ingezet worden op verschillende ondergronden dankzij hun flexibele instelmogelijkheden.

 

Doorslijpmachines, grondboormachines en steen beton zaag

Met de doorslijpmachines van Stihl heeft u een betrouwbare machine. Daarbij komen nog de uitstekende slijpprestaties, het uitgekiende bedieningscomfort en de onderhoudsvriendelijkheid van Stihl. Met de juiste beschikbare toebehoren kunt u elke klus aan met Stihl. Stihl heeft de eerste op accu werkende doorslijpmachine. Door de emissievrije accutechnologie kunt u de machine binnen en buiten gebruiken. Voor een extra aanvulling op de doorslijpmachines heeft Stihl de GS461, deze kettingzaag is voorzien van een diamant doorslijpketting.

Voor het boren van plantgaten tot het nemen van bodemstalen – de gebruiksmogelijkheden van de Stihl grondboormachines zijn veelzijdig. De lichte éénpersoonsgrondboormachine, de Stihl BT 130, heeft een Quickstop boorrem voor meer veiligheid. De bijzonder krachtige tweemansgrondboormachine BT 360 is voorbereid op het zwaardere werk in zware bodem. De nieuwe handboormachine is naar gelang de uitvoering zowel geschikt als houtboor of plantgatboor.

 

Veiligheids-kleding en uitrusting

Naast het leveren van machines levert Stihl ook veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen om extra veilig te kunnen werken. Stihl beschikt over een uitgebreide lijn zaagkleding, en heeft kleding die beschermt tegen snijwonden tijdens het werk met de heggenschaar. Voor bescherming aan gelaat heeft Stihl diverse helmen, gelaatsbeschermingen, gehoorbeschermers en veiligheidsbrillen. Met schoenen, laarzen en handschoenen heeft Stihl een compleet verzorgde uitrusting.

Brandstoffen en oliën

Om uw machines in topconditie te houden kunt u gebruik maken van Stihl brandstoffen, oliën en andere onderhoudsmiddelen. Stihl brandstof is nagenoeg vrij van gezondheidsschadende substanties zoals benzol, aromaten of zwavel. Daardoor wordt de schadelijke uitstoot van de machine duidelijk gereduceerd. Stihl biedt alle benodigde oliën, vetten en reinigingsmiddelen om uw machine te onderhouden. Met de verschillende toebehoren, zoals jerrycans en vulsystemen is het tanken eenvoudig.

 

 

 

 

Brochures
Stihl Catalogus 2016
Heeft u vragen over dit programma?