SG120

De SG120 met de 3 liter VM dieselmotor is uitgevoerd met een geïntegreerd roet partikelfilter waardoor de machine voldoen aan de EURO IIIB norm.  SG120 is een betrouwbare, robuuste machine met een lange levensduur.

De machine is uit te voeren in twee snelheid varianten:

Transport 0-40 km/h        –          werkgang 0-20 km/h

Transport 0-20 km/h        –          werkgang 0-10 km/h

Met een over bemeten hydraulisch systeem heeft de SG120 genoeg power om veelzijdig te worden ingezet met diverse aanbouw werktuigen.

De rijaandrijving is hydrostatisch over vier wielmotoren. Een hoog koppel garandeert mobiliteit ook onder zware omstandigheden.

De luxe cabine met veel glas geeft een goed rondom zicht. De lucht geveerde comfort stoel, veel beenruimte,  klimaat-control, ergonomisch commandoarm geven de chauffeur dagelijks veel comfort.

Traploos in te stellen stuur inrichting

Om het onderhoudsgemak te vergroten is de cabine incl. platform zonder veel kracht inspanning hydraulisch voorover te kantelen middels een handpomp.

 

 

SG100

De SG100 wordt sinds 2005 in serie gebouwd, is gelijk aan de SG120 alleen de ingebouwde motor is anders namelijk een VM diesel met turbo. Ervaring met deze machine geeft aan dat bij normaal onderhoud en goed gebruik de levensduur van de machine bij 12.000 draaiuren ligt.

 

SG60

Nieuw in het programma is de SG60. Deze machine beschikt ook over een robuust frame werk. Een groot hydraulisch vermogen bied vele mogelijkheden waardoor de machine het hele jaar inzetbaar is.

De SG60 is voorzien van een vier cilinder Kubota dieselmotor met een vermogen van 36Kw ( 49PK ) en voldoet aan de Norm IIIA.

Ook deze machine is voorzien van vol hydraulische rijaandrijving over vier wielmotoren. Door het hoge koppeling is mobiliteit gegarandeerd ook onder zware omstandigheden.

 De machine is uit te voeren in twee snelheid varianten:

Transport 0-30 km/h        –          werkgang 0-20 km/h

Transport 0-20 km/h        –          werkgang 0-10 km/h

Cabine is met veel glas geeft een goed rondom zicht. Een ergonomische commando arm, verstelbaar stuur, veel beenruimte en een optionele klimaat control geven de chauffeur in zomer en winter veel comfort.

Om het onderhoudsgemak te vergroten is de cabine incl. platform zonder veel kracht inspanning hydraulisch voorover te kantelen  middels een handpomp.

 

 

SG40

De SG40 is de kleinste. Met zijn 33Kw ( 45PK ) voldoet het aan de Norm IIIA. Een comfortabele werkplek wordt gecreëerd door, goed rondom zicht, ergonomische commando arm, verstelbaar stuur.

Met een 1.50m of 1.80m maaidek is de SG40 uit te voeren.

Ook deze cabine met platform is hydraulisch voorover te kantelen voor gemakkelijk onderhoud.

 

Maaidekken

 • Breedtes van 120 mm tot 4200 mm
 • Uitvoering standaard, golf, sport
 • Traploze hoogte instelling
 • Brede wielen voor minimale in-sporing
 • Snelkoppelingen voor makkelijk aan en afbouw
 • Robuuste bouwwijze voor lange levensduur
 • Eenvoudig mulchset in en uitbouw mogelijkheid
 • Diverse soorten messen

 

Aanbouwwerktuigen

 • Hydraulische onkruid borstel
 • Gras en blad opvang container
 • Bladblazer LB2000 EN LB4000
 • Klepelmaaier
 • Stobbenfrees

 

Brochures
Technische gegevens SG 100
Heeft u vragen over dit programma?