Sabo gazonmaaier

Gazonmaaiers van Sabo zijn van uiterst goede kwaliteit. Bijna alle Sabo maaimachines zijn uitgerust met een chassis van hoogwaardig, massief aluminium. Dat maakt ze enerzijds licht en anderzijds extreem solide, robuust en duurzaam. Voor een perfect opvangresultaat heeft Sabo het TurboStarTM-systeem, deze verzorgt via een afzonderlijke ventilator een krachtige luchtstroom waardoor het maaisel volledig in de vangzak terechtkomt. Sabo wordt in Duitsland ontwikkeld en is onderdeel van John Deere.

Sabo gazonmaaiers voor de particulier

De gazonmaaiers van Sabo zijn er voor elke tuin. Van een 32 cm brede elektromaaier tot een maaibreedte van 54 cm met een benzine motor. Een aandrijving behoort ook tot de mogelijkheden, met een constante snelheid of een variabel instelbare snelheid. Om de machine eenvoudig te starten is er een elektrisch startsysteem. Naast het opvangsysteem is het mogelijk een mulchkit te monteren, zodat het gras niet wordt opgevangen, maar versnippert wordt en als voeding voor het gazon terug komt op de grasmat.

Voor de grotere tuinen kun u kiezen uit de Sabo-tuintractor modellen. Hiermee kunt u uw gazon in minder tijd bewerken. De gehele besturing en intuïtieve bediening van uw SABO-tuintractor vindt eenvoudig en comfortabel vanaf de bestuurdersstoel plaats.

Bekijk de brochure voor het complete Sabo programma.

 

Sabo voor de professionals

De professionele gazonmaaiers van Sabo zijn er in achter-uitworp met opvang of in zij-uitworp verkrijgbaar. Deze machines zijn ook voorzien van een robuust maaidek en met een extra stalen bepantsering. Voor de ergonomie van de gebruiker zijn de gazonmaaiers voorzien van anti-vibratie systemen. De machines zijn uiterst geschikt voor extreme omstandigheden voor de tuin- en landschap verzorging en levert een perfect maairesultaat.

Bekijk de brochure voor het complete Sabo programma.

 

Sabo verticuteermachines

Sabo heeft verticuteermachines voor de particulier en de professionals. Met elektromotoren of met een verbrandingsmotor. Door het gebruik van vaste messen in alle modellen wordt het gazon goed bewerkt, de verticuteermessen gaan millimeters diep in de toplaag en halen alle dode delen naar boven. Het losgekomen materiaal kan eventueel in de optionele vangzak worden verzameld. Door verticuteren worden de wortels extra belucht en krijgen meer groeiruimte. Er ontstaat een optimale waterverzorging en voeding voor uw grasmat.

Bekijk de brochure voor het complete Sabo programma.

 

Brochures
Brochure complete Sabo product programma
Heeft u vragen over dit programma?