NIMOS is een Nederlands product van onderhande kippers,onkruidborstelmachine en werktuigendragers.Ook voor speciaal bouw van kippers heeft NIMOS meerdere mogelijkheden.

Kippers

Afval, zand of ander materiaal vervoeren kunnen er veel. Maar alleen een kipper van NIMOS laat jou het ook weer ontladen in de meest extreme situaties. Zoals in een beperkte ruimte of op een zeer specifieke hoogte. Elke variant is voorzien van speciale brede gazonbanden. Dus laat je ook op het mooiste gazon nooit één spoor achter.

Type S is de meest compacte kipperserie van NIMOS. Met een laadvermogen van 1000-1500 kilogram. Type M is een praktische en compacte kipper. Met een hoog laadvermogen van 2000-2500 kilogram. Type L is een kipper met serieus meer laadvermogen, tot 4 kuub. En ook driezijdig kippend.

 

Onkruidborstelmachines

Deze “Walk-behind” onkruidborstelmachine is geknipt voor randen, paden, parkeerplaatsen, terrassen en meer. De MUG verwijdert naast onkruid ook vuil mechanisch. Dus vooral de vruchtbare grond, de voedingsbodem, waarin nieuw onkruid kan groeien. Hiermee bereik jij met één rondgang een veel langer schoon effect.

De Nimos Mug II heeft een mechanisch aangedreven borstel terwijl deze bij de Mug H hydraulisch word aangedreven door middel van een hydromotor. Dit heeft als voordeel minder trillingen en deze borstel kan in 2 draairichtingen draaien. De Nimos Mug HA heeft als extra hierop nog een instelbaar toerental voor de borstel, ook is de Mug HA voorzien van een hydraulische rijaandrijving.

  • Ergonomische handgreep
  • Duwboom voorzien van trillingsdempers
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudig wisselbare segmenten

Bekijk de brochures voor meer informatie

 

Brochures
Specificaties en technische gegevens mug H
Specificaties en technische gegevens mug ll
Specificaties en technische gegevens Type S
Specificaties en technische gegevens Type M
Specificaties en technische gegevens Type L
Heeft u vragen over dit programma?