Kubota grasmaaiers

Kubota heeft de perfecte grasmaaiers voor campings, hoveniers en groenvoorzieningen, maar ook voor de particulier. Met tuintractoren, frontmaaiers en zero-turn maaiers heeft Kubota voor elk terrein de passende machine.

Bekijk de brochures voor de Kubota producten

 

Kubota compact tractoren

Met een uitgebreide lijn aan tractoren biedt Kubota voor toepassing de juiste tractor. Tractoren zijn leverbaar van 12 pk tot 50 pk. Kubota heeft de tractoren voorzien van een hydrostatische aandrijving, waarin nog kan worden geschakeld in groepen. Of er kan worden gekozen voor een mechanisch geschakelde versnellingsbak. Veel modellen zijn uitgevoerd met Bi-speed, met Bi-Speed draait u sneller, soepeler en korter. Bovendien beperkt Bi-Speed schade aan de ondergrond tot een minimum. Aftakas aandrijving zijn niet alleen achterop verkrijgbaar, maar midden onder behoort ook tot de mogelijkheden. Een groot aantal modellen is leverbaar met een comfortabele cabine, met veel ruimte en veel zicht. De tractoren van Kubota kunnen ook uitgevoerd worden met een voorlader.

De tractoren van Kubota zijn eenvoudig te bedienen en uitzonderlijk betrouwbaar.

Bekijk de brochures voor de Kubota producten

 

Kubota transporters

Voor een krachtige transporter voor elk terrein kiest u voor een RTV van Kubota. De RTV400 en RTV500  zijn benzine uitvoeringen met een CVT transmissie of een hydrostatische aandrijving. De RTV X900 en RTV1140 zijn voorzien van een krachtige Kubota diesel. De aandrijving is hydrostatisch, hiermee rijdt de RTV soepel en comfortabel. Met een robuust chassis kunt u met zware lading nog probleemloos over ruw terrein. Voor nog meer comfort kan de RTV uitgevoerd worden met een cabine. De RTV is een ideale partner voor landschapsonderhoud, groenvoorzieningen, campings, maneges en natuurlijk voor particulier gebruik.

Bekijk de brochures voor de Kubota producten

 

Brochures
RTV 1140 transporter
RTV X900 transporter
RTV 400 en RTV 500 transporter
F90 serie frontmaaier
F1900 frontmaaier
ZD326 z-turnmaaier
GZD21 z-turnmaaier met opvang en hoogkip
GZD15 z-turnmaaier met opvang en hoogkip
G23-G26 diesel zitmaaier met opvang en hoogkip
T1880 zitmaaier
GR2120 zitmaaier
GR1600 zitmaaier
GX serie tractor
MK5000 tractor
L40 II serie tractor
L3200D-L4100HD tractor
STW serie tractor
B2420 tractor
BX2350 tractor
B50 serie tractor
B20 serie tractor
Heeft u vragen over dit programma?