Gmeiner biedt een scala aan producten voor winterdienst, deze zijn onderverdeeld in verschillende bouwseries, het begint bij de tracon lijn, dit zijn strooiers welke gemonteerd worden in de driepunt van de trekker. De strooier is uitgevoerd met een hoog aandeel RVS elementen, de inhoud varieert van 1 tot 1.8 m³, men kan kiezen uit droog-of natzoutautomaten , éénkamer- of tweekameruitvoering, strooibreedtes van 1 tot 8 meter.

De serie Husky is gemaakt voor werktuigendragers door zijn lage bakconstructie, leverbaar met een inhoud van 1 tot 1.3 m³ en ook deze strooier heeft dezelfde mogelijkheden als de tracon.

De Yeti serie is gebouwd voor opbouw op een Unimog U300 -U 500, met een bakinhoud van 1.8 tot 4.4 m³.

De Icebear serie is geschikt voor opbouw op vrachtwagens, leverbaar in 2 baklengtes: 3.400 mm en 4.200 mm. De bakinhoud is 4 t/m 9 m³. Aandrijving door de innovatieve Duo-shiftaandrijving is onder belasting schakelbaar. Verschillende aandrijfvarianten zijn o.a. hydraulisch, opbouwmotoren en wielaandrijving. Er is keuze uit verschillende tankgroottes en de strooiers van Gmeiner hebben een hoge kwaliteit standaard.

 

Brochures
Brochure product programma
Heeft u vragen over dit programma?