Giant Tobroco machines

Giant is een een Hollands product, ze worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Met een ruim aanbod aan knikladers is er voor elke doelgroep de juiste machine. De machines zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk gebouwd. In combinatie met de vele aanbouw werktuigen is de Giant ruim inzetbaar bij allerhande werkzaamheden. Giant biedt knikladers voor agrariërs, hoveniers, stratenmakers, aannemers, maneges, groenvoorzieningen en industrie.

 

Knikladers

Giant knikladers variëren in gewicht van 1.000 kg tot wel 5.600 kg en vermogens van 20 pk tot 76 pk. De modellen zijn ook verschillend in de uitvoering van de giek. Met een standaard, X-tra of een Tele giek. De wielaandrijving kan door middel van 4 wielmotoren of de knikladers zijn voorzien van 2 assen. Voor het zwaardere werk en bij de vraag naar meer snelheid behoort de HD versie tot de mogelijkheden. De zware aandrijving waarover deze machines beschikken heeft niet alleen als voordeel dat een rijsnelheid tot 28 km per uur gehaald kan worden, maar tevens zal de trekkracht aanzienlijk toenemen. Een cabine behoort bij een groot aantal modellen ook tot de opties.

 

Skidsteer

De Skidsteer modellen zijn een compleet nieuwe productgroep in het programma van Giant. Met een benzinemotor van 21 pk of een dieselmotor van 20 of 25 pk, kan Giant 3 modellen leveren. De machines worden aangedreven door 4 krachtige wielmotoren en kan 360 graden draaien zonder zich te verplaatsen. De skidsteer-modellen bieden veel hydraulische mogelijkheden, waarmee het aanbouwdeel aangedreven kan worden.

 

Verreikers

De Tendo is een van de meest compacte en veelzijdige machines in zijn klasse, ontworpen om in smalle ruimtes en op ruw terrein te manoeuvreren. Met de uitschuifbare hefarm wordt een enorme hoogte bereikt. Standaard is de Tendo uitgevoerd met een proportioneel lastmomentbeveiliging, welke veiligheid met optimale prestaties combineert. De compacte verreiker is beschikbaar met een motorvermogen van 36 pk en 45 pk. Daarnaast biedt de Tendo vele optiemogelijkheden.

Bekijk de brochures voor informatie over alle GIANT modellen

 

 

 

Brochures
aanbouwdelen
Tendo
Skidsteer
V501-tele t/m V761t-tele
v501 t/m v761t
V4502T-tele t/m V5003T-tele-HD
V4502T t/m V5003T-Xtra-HD
V362 t/m V452t-x-tra-hd
D263S t/m D332SWT X-TRA
D204SW t/m D254SW D204SW TELE D254SW TELE
Heeft u vragen over dit programma?