Eliet verticuteermachines

De verticuteermachines van Eliet zijn professionele machines en zijn in verschillende werkbreedtes verkrijgbaar. De machines zijn voorzien van een krachtige motor, die de messen rotor aandrijft. De hoogte verstelling is traploos, hierdoor kan er precies gewerkt worden. De verticuteermachines van Eliet zijn voorzien Eliet Permanent Puntige Messen™, die u verzekeren dat u van de eerste tot de laatste minuut hetzelfde rendement haalt. Dit alles in combinatie met het stevige chassis en sterke aluminium wielen is het een krachtige machine.

 

Eliet kantensnijders

Eliet levert robuuste kantensnijders. Met een mes diameter van 300 mm levert Eliet de machine met het grootste mes die verkrijgbaar is. Het mes wordt goed afgeschermd door middel van een gevormde rubberen beschermkap. De Eliet biedt daarnaast de beste ergonomische werkomstandigheden. Met 7 hoogtestanden kan de bediener steeds het stuur op de ideale handhoogte zetten en voldoende beenruimte creëren.

 

Eliet versnipperaars

Houtversnipperaars van Eliet zijn leverbaar voor particulieren en professionals. De Eliet kan diameters tot 140 mm aan. Eliet ontwikkelde en patenteerde een uniek versnippersysteem dat de naam Hakbijlprincipe™ meekreeg. Net zoals een bijl hakken de messen volgens de vezelrichting op het hout in. Het groenafval wordt er door een cyclus van splitten en snijden tot kleine snippers herleidt. Snippers krijgen hierdoor snelcomposterende eigenschappen.

 

Brochures
Brochure Versnipperaars
Brochure Verticuteermachines
Brochure Kantensnijder KS300
Heeft u vragen over dit programma?