Alkylaatbrandstof

Alkylaat-brandstoffen zijn beter voor uw motor en gezonder voor het milieu.

Aspen 2

Aspen 2 Full Range Technology is de meest veelzijdige alkylaatbenzine. De asvrije smeertechniek houdt tweetaktmotoren en alle andere motoren die mengsmering nodig hebben schoner en zonder afzettingen én biedt tegelijk een extreem hoge temperatuur bescherming.

Door de alsmaar strenger wordende emissierichtlijnen verschijnen er andere motortechnieken. Motorfabrikanten ontwikkelen steeds schonere motoren die nieuwe eisen stellen aan brandstoffen en smeermiddelen. Daarentegen is er ook nog steeds een behoorlijk aantal oudere machines dagelijks in gebruik. Aan Aspen de taak om al deze verschillende motoren vlekkeloos te smeren!

Aspen 4

Aspen 4 is een alkylaatbenzine voor grasmaaiers, aggregaten, boten en andere viertaktmotoren. Door de schonere verbranding van Aspen 4 zijn de uitlaatgassen minder gevaarlijk voor uw gezondheid. Bovendien blijft de motor schoner, wat zorgt voor betere prestaties en een langere levensduur van uw machine. Aspen 4 kan jarenlang worden bewaard en behoudt haar kwaliteit!

Voordelen van gebruik alkylaat-brandstoffen

  • Uw machine start altijd
  • Aspen blijft jarenlang houdbaar
  • Vrijwel reukloos
  • Minder onderhoud & een langere levensduur van uw machine
  • Uw gezondheid en het milieu worden optimaal beschermd

Aspen BIO Chain

Aspen Bio Chain gebruikt u om de zaagketting van uw motorkettingzaag te smeren en te koelen. Het is een hoogwaardige kettingzaagolie die biologisch snel afbreekbaar is. Aspen Bio Chain is te gebruiken voor de smering van de zaagketting, kettingwielen en het zaagblad van alle merken kettingzagen en harvesters.

 

 

Heeft u vragen over dit programma?