Profihopper zDrive, iDrive en 4WDi

Maaien, verticuteren en bladruimen met dezelfde machine. De Profihopper is inzetbaar op ruw terrein, maar ook in plantsoenen en sportvelden met een strak maaibeeld. Deze klepelmaaier heeft een opvangsysteem door middel van vijzels, waardoor de opvangbak optimaal gevuld wordt. De klepels kunnen zonder gereedschap gewisseld worden, en ook kunnen er verschillende klepels gemonteerd worden. De Profihopper is een Zero-Turn machine, met stuurwiel of hendel besturing. De 4WDi is voorzien van vierwielaandrijving. De Profihopper is het hele jaar inzetbaar voor maaien, verticuteren, blad ruimen en opruimen van afval. De machine is voorzien van een hoogkiepende opvangcontainer,  hiermee kan er gelost worden in een container of op een aanhangwagen.

 

Grasshopper

De Grasshopper is een klepelmaaier met een opvangsysteem. En is verkrijgbaar in werkbreedtes van 1,35 tot 2,10 meter. Door zijn veelzijdigheid is de Grasshopper het hele jaar inzetbaar voor het verticuteren en het maaien van plantsoenen en sportvelden. En ook voor het bladruimen in de herfst. De machine is voorzien van driepuntsaanbouw of trekdissel en wordt aftakas aangedreven. Het benodigde vermogen is 27 pk tot 60 pk.  De machine is leverbaar met een hoogkiepende opvangcontainer, hiermee kan er gelost worden in een container of op een aanhangwagen.

 

Zaaimachine en strooiers

De zaai- en doorzaaimachines van Amazone zijn bij uitstek geschikt voor sportvelden en parken. De Amazone machines zijn breedwerpig en laten dus geen rijen zien, maar direct een volle grasmat. Ze hebben een zeer nauwkeurige afstelling van de hoeveelheid zaaigoed per hectare. De samenstelling van een zaaimachine gaat via een module systeem. Men heeft de keuze uit verschillende grondbewerkingswerktuigen waaraan men de zaadbak, voorzien van een open of dichte rol monteert.

Amazone strooiers zijn er voor strooien van kunstmest, zand, strooizout en er zijn ook modellen voor strooien van split. Strooiers hebben een exacte dosering van de strooihoeveelheden.

Bekijk de brochures voor uitgebreide informatie over de Amazone producten.

 

 

 

 

Brochures
Amazone Profihopper
Amazone Grasshopper
Amazone Grondbewerkings en zaai machines
Amazone strooiers
Heeft u vragen over dit programma?