Hofstede Timmerman is sinds 1982 gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van machines voor de tuin, rond 1992 is dit uitgebreid met machines voor het openbare groen. Zoals gemeenten, hoveniers, groenaannemers, campings, bosbouw, WSW, golfbanen, etc. Door deze uitbreiding zijn we gegroeid,wat er toe geleid heeft om in 2004 een geheel nieuw en milieu-vriendelijk bedrijf  hebben gebouwd. We verwarmen en koelen het gebouw met aardwarmte en door het plaatsen van zonnepanelen zijn wij bijna energie neutraal. In de loop der jaren hebben we ons leveringsprogramma uitgebreid met diverse machines. Zoals trilplaten en stamper ,shovels en verreikers.

Als importeur van Schell werktuigendragers en Hansa grafdelfmachines en multi-functionelevoertuigen kunnen wij u deze in Duitsland geproduceerde machines rechtstreeks leveren. Ons werkgebied omvat de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland en de Flevopolder.

Hofstede Timmerman is een bedrijf die staat voor kwaliteits-producten, goede service en waar de klant zich thuis moet voelen.